PERCUTIAN BAJET & OSEMMMMM DENGAN RM289?

water park

[Bacaan Wajib Mak Pak Bila Cuti Sekolah Dah Dekat]

Cuti sekolah dah nak mula. Anak-anak mulalah excited nak bercuti, kalau yang dah cerdik tu akan keluar la ayat tangkap leleh ni…
.
“Mommy, kita nak pergi mana cuti sekolah ni? Cikgu suruh buat karangan esei lepas balik cuti sekolah ni
.
“Ayah jom pergi Disney Land macam Ariff (kawan tadika). Ayah dia bawa ke sana cuti sekolah ni…
.
Nanar sekejap otak mak, ayah, daddy, mummy. Hebat sungguh permintaan anak2 zaman sekarang
.
Tapi, takkan sampai hati nak jawab “tak pergi mana, duduk rumah ajelah…”
mau sebulan rajuknya nanti!
Nak ditelan mati mak, diluah mati bapak. Almaklumlah, ekonomi tak berapa stabil, minyak naik, harga barang naik…semua naik.
.
Pening
.
Hang pi mana? Hang pi mana? Hang pi mana?
.
Tak payah pening kepala, jom pi BAYOU LAGOON PARK RESORT!
.
Mahai la!!! Hotel 4 bintang hang suruh aku pi..
.
Siapa kata mahal?
Sekarang ni ada PROMOSI sampai 31 Mac 2017.


==========================================
Private Studio Apartment with WATER PARK VIEW

RM289 sahaja, PERCUMA 2 TIKET DEWASA WATER PARK!

(Harga biasa RM490 tau, tak percaya? call hotel)
==========================================

Murah kan? Murah giler…!
1. Save bajet. Hotel + water park
2. Anak2 boleh mandi dari 8pg-7ptg
3. Balkoni menghadap water park
4. Delivery makanan pun ada
5. Macam2 permainan sekitar hotel

Macam mana nak book? Tak sabar dah ni, nanti melepas!
Promosi 15 hari jeeeeeeeeeeee
.
Hubungi segera En. Hidhir, untuk tempahan dan info lanjut.
>>>>> 013 644 9017
>>>>> 013 644 9017
>>>>> 013 644 9017

Wassap adalah sangat digalakkan
Almaklumlah, berpusu-pusu call masuk..

*Post ni wajib di share pada kawan2, sahabat handai, dan keluarga. #jangansimpansorang
TQ.

#bayoulagoonwaterpark #studioapartment #cutisekolah#bayoulagoonbukitkatil #bayoulagoonhomestay #homestaymelaka#percutianbajet #percutianmurah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: